Oare ce s-a întâmplat cu eleganța? Un Mercedes-Benz CLS umblă cu roți bizare prin Texas

,
1.89K 0

Experimentul din laboratorul aftermarket a dat greș. A fost chiar o eroare îngrozitoare, am îndrăzni să spunem… Acum, acest Mercedes-Benz CLS, roșu ca o acadea, apare cu jante proeminente care ne dau de înțeles că șoferul are propriul lui drum.

Din motive greu de înțeles, acest CLS se plimbă prin Texas. Bine, am prins ideea. Un texan a vrut să fie special cu orice preț. Dar cât de lată trebuie să fie banda ca să aibă loc mașina sa?

Probabil că este o chestiune de gusturi. Dar când vine vorba de siguranță, suntem convinși că nu trece testul. Acele jante contondente reprezintă un pericol major, atât pentru pietoni, cât și pentru ale mașini, pentru că par de-a dreptul imposibil de ocolit.

Mercedes-Benz CLS roti

Și dacă ați putea crede că numărul roților cu aspect ciudat se limitează la patru, vă înșelați. Pentru că a fost imposibil să monteze o roată de rezervă sub mașină, așa cum era firesc, cea de-a cincea roată strălucește cu mândrie în partea posterioară, dincolo de portbagaj, în stilul automobilelor retro.

Acum că am inspectat înfățișarea acestui CLS, considerăm că a sosit momentul potrivit să ne retragem. Ceva ne spune că înfățișarea șoferului se potrivește perfect cu această drăcie bizară.

Comentati?

Your email address will not be published.