O cometă în Germania – Mercedes SLS AMG GT

,
1.76K 0

Mercedes SLS AMG a ieșit din producție, dar nu și din inimile fanilor. Iar cu cât văd mai rar acest automobil, cu atât îl iubesc mai mult. Recent, un Mercedes SLS AMG GT a fost surprins în Germania, purtînd un body kit feroce.

Mașina care întoarce capete a fost zărită la Dusseldorf, purtînd un body kit galben mat și întorcînd capetele celor din jur. Partea posterioară a vehiculului a fost ușor modificată. SLS-ul a primit stopuri negre pentru un look mai sălbatic și un set nou cu patru țevi de evacuare.

Mercedes SLS AMG GT

Nici partea frontală nu mai este ce a fost, pentru că acum este atât de coborâtă încât dă senzația că mătură străzile din orașul german.

Bolidul a fost încălțat cu jante cu șapte spițe duble cu finisaj arginitiu și echipate cu etriere asortate, galbene. Literele AMG tronează, așa cum suntem obișnuiți, pe capacul portbagajului.

Fotografiile nu dezvăluie secretul motorului care zace sub capotă, dar, după cum arată această cometă strălucitoare, probabil că a primit un plus de putere. Un Mercedes SLS AMG GT vine echipat cu un motor V8 de 6,3 litri, care dezvoltă 583 CP (435 kW) și un cuplu de 650 Nm.

Motorul expediază toată această putere către roțile din spate prin intermediul unei transmisii automate cu șapte trepte, propulsează mașina de la 0 la 100 km/h în doar 3,8 secunde și îi garantează o viteză maximă de 317 km/h.

Păcat că nu a fost surprins cu aripile întinse. Pardon, cu portierele deschise. Chiar că ar fi fost o super lovitură!

Sursă: Autogespot.

Comentati?

Your email address will not be published.