VIDEO: O bunicuță de 86 de ani a intrat cu Mercedes-ul în magazin

San Diego, California
,
1.47K 0

Dacă voia să bea ceva, nu avea decât să spună, în loc să intre cu bătrânul său Mercedes în magazinul de băuturi alcoolice. S-a întâmplat în San Diego, California, când o doamnă în vârstă de 86 de ani a pierdut controlul mașinii sale.

Ce părea a fi o după-amiază liniștită în La Jolla, San Diego, s-a transformat într-una agitată rău de tot. în jurul orei 2 p.m., pe Strada Pearl nr.801, o doamnă în vârstă de 86 de ani care tocmai ieșea dintr-o benzinărie, a vrut să apese frâna, dar în schimb, a nimerit accelerația și a intrat direct în clădirea de vis-à-vis, care găzduia un magazin de băuturi alcoolice.

Niciunul dintre clienții aflați în magazine nu a fost rănit, dar un pieton a suferit răni minore cauzate de bucățile desprinse din clădirea lovită, și a fost dus la spital. La fel și bunicuța aflată la volan, care s-a ales cu o fractură la gleznă.

Poliția și pompierii din San Diego au sosit imediat la locul accidentului. La fel și ginerele șoferiței nanogenare octogenare, Mark Vandoren: “Dacă era o mașină nouă, sigur ar fi pățit ceva mai grav. Am condus mașina asta, este ca un tanc”, a psus acesta despre bătrânul Mercedes al bătrânei doamne.

Bunicuta Mercedes vechi

Anchetatorii pun la îndoială sănătatea mentală a celei care a provocat accidentul, dar familia sa spune că este perfect sănătoasă, chiar dacă va împlini în curând 87 de ani: “Gândește ca o persoană de 40 de ani. Este o femeie foarte puternică. Acest accident este neobișnuit, pentru că ea este mereu foarte lucidă.” Anchetatorii urmează să o supună unor teste pentru a vedea dacă rudele au dreptate. Și clădirea urmează să fie evaluată pentru a determina dacă structura de rezistență a fost afectată în urma impactului.

Bunicuta Mercedes vechi

Sănătoasă sau nu, doamna va avea cu siguranță dureri de cap când va auzi asta: proprietarul magazinului reclamă daune de 3.000 de dolari numai în ceea ce privește sticlele de vin sparte, fără să includă aici afectarea clădirii și a decorațiunilor interioare. Iar bunicuța ar putea merge în instanță și pentru rănire corporală din culpă, dacă pietonul rănit alege să facă plângere.

Comentati?

Your email address will not be published.