Nu te pune cu nebune! O șoferiță face praf Mercedes-ul celui care a enervat-o în trafic!

,
1.4K 0

Pe fata asta au lăsat-o nervii! O tânără din Kazahstan, furioasă că un tip cu un Mercedes i-a tăiat calea, s-a dat jos la el și i-a luat la bătaie mașina de peste 100.000 de euro!

Poate credeți că dacă îi tăiați calea unei femei în trafic, o să vă ignore? Ei bine, nu toate depășesc momentul atât de ușor și acceptă manevra periculoasă pe care nici măcar n-ați semnalizat-o. Iar fata asta din Alma-Ata, cel mai mare oraș al Kazahstanului, este una dintre cele care se răzbună pentru semnalul pe care ați uitat să-l dați!

Șoferița îmbrăcată în haine cu imprimeu camuflaj a pus mâna pe o crosă de golf și a început să lovească grila limuzinei Mercedes-Benz S-Class. S-a enervat și mai rău când a văzut că furia ei nu lasă nicio urmă pe mașină, așa că a început să dea cu toată forța și în parbriz, pe care l-a făcut praf din numai câteva lovituri.

Toată scena, care a avut loc în centrul fostei capitale a Kazahstanului, a fost filmată de alți participanți la trafic, dar nici claxoanele acestora nu au convins-o pe femeie să pună capăt teribilului atac. Vezi imaginile pe site-ul Miss Auto!

Comentati?

Your email address will not be published.