Nu încercați asta acasă. Spotul TV cu Mercedes C-Class Coupe forțează limitele

,
1.29K 0

“Nu încercați asta acasă”. Acesta este titlul primului spot TV care promovază acum Mercedes C-Class Coupe în Statele Unite. Iar titlul spune totul. Zburînd și făcînd praf barierele, la propriu. Clipul este delicios.

Ce alt mod mai bun de a promova o operă de artă în mișcare cum este noul Mercedes C-Class Coupe, decât să arăți publicului (inclusiv celor care le sunt loiali altor branduri) ceea ce poate cu adevărat. Dar nu o luați de bună…

Mercedes-Benz SUA a mers un pic prea departe și s-a gândit că a ridica ștacheta și a o face praf ar putea fi acțiuni puse în aplicare.  Dar renunțați la suspiciuni pentru o secundă, vreți?

“C-Class Coupe nu doar ridică ștacheta, ci pur și simplu, o zdrobește”. Și chiar așa face. Reclama TV arată coupe-ul argintiu, ca un glonț, sfidînd bariera din oțel: mai întâi, folosind-o pe post de trambulină și zburînd câțiva metri prin aer, apoi repezindu-se direct în ea și făcînd-o bucăți, fără să se aleagă cu vreo zgârietură. Un lucru e clar, nu încercați așa ceva acasă așteptîndu-vă să scăpați nevătămați.

Dacă ați sfârșit prin a vă dori mai mult, sunteți liberi să aruncați o privire testului nostrum cu Mercedes-Benz C-Class Coupe: Primul test cu Mercedes C 200 Coupe.

Comentati?

Your email address will not be published.