Noul showroom Mercedes-Benz al Țiriac Auto din București

Noul showroom Țiriac Auto
,
1.99K 0

Țiriac Auto a inaugurat în București primul showroom aliniat noilor standarde globale ale Mercedes-Benz.

Remodelarea spațiului a avut în vedere extinderea suprafeței de expunere cu încă 400 mp, precum și schimbarea elementelor de identitate ale brandului. Culoarea neagră ce se regăsește în noile elemente de identificare ale mărcii, semnifică luxul modern, caracterizat prin exclusivitate, senzualitate, încredere și curaj.

Locația din Bulevardul Expoziției nr. 2 are o istorie de 22 ani, reprezentând primul showroom Mercedes-Benz deschis în România.

“Showroom-ul este locul în care clienții aleg să petreacă mult timp cu produsul pe care și-l doresc. E important ca experiența lor să fie una cât mai plăcută, iar locul să comunice prin fiecare element marca, istoria și valorile sale. Fiecare zi din acesti 22 de ani de Mercedes-Benz și Tiriac Auto a fost privită drept o oportunitate și o provocare unică în drumul către vârf. Recompensa a fost reprezentată de prima poziție ocupată la nivel național, din punct de vedere al vânzărilor, cât și al zonei de service”, a declarat Daniel Antor, Director General al Țiriac Auto.

Boris Billich, Chief Executive Officer Mercedes-Benz România, a declarat: ,,De la primele modele, Mercedes-Benz și-a făcut cunoscută la nivel mondial viziunea și angajamentul pentru calitate. Experiența și tradiția îndelungate au transformat acest nume într-un punct de referință pe piața mondială de automobile, iar de 22 de ani, atunci când a fost deschis primul showroom, România a devenit parte integrantă în legatura unică pe care această marcă a stabilit-o cu clienții. Ceea ce vedeți în acest nou showroom, veți regăsi în Europa anul viitor. Ne bucurăm că în România startul acestui demers a fost dat tot de către Țiriac Auto.”

Lansarea noului showroom a găzduit prezentarea modelelor Mercedes-Benz S Coupe si CLS Facelift, recent introduse pe piața locală, alături de o expoziție unicat compusă din 8 modele de colecţie: 1937 Mercedes-Benz 540 K Cabriolet; 1956 Mercedes-Benz 190 SL; 1956 Mercedes-Benz 300 Saloon; 1966 Mercedes-Benz 250 SL Pagoda; 1968 Mecedes-Benz 600 Pullman; 1968 Mercedes-Benz 600; 1979 Mercedes-Benz 350 SL; 2009 Mercedes-Benz SLR McLaren Stirling Moss.

Acțiunea s-a bucurat de prezenţa a peste 150 de invitaţi, precum si de implicarea ambasadorilor Ţiriac Auto – Loredana, Smiley, Lucian Mîndruţă, Pavel Bartoş si Connect-R, care au susținut o serie de momente artistice dedicate lansării.

În prezent, Ţiriac Auto deţine în România șase reprezentanţe dedicate mărcii Mercedes-Benz, fiecare dintre ele fiind specializată atât în serviciile de vânzare, cât şi în cele de post-vânzare, la standardele producătorului.

Comentati?

Your email address will not be published.