Noul Mercedes X-Class a ajuns în România cu prețuri pornind de la 44.700 de euro

,
1.43K 0

Mercedes X-Class, primul pick-up din istoria constructorului german de mașini de lux Mercedes-Benz, este disponibil oficial pe piața din România.

Pick-up-ul Mercedes X-Class propus de Auto Schunn este echipat cu o motorizare diesel de 2.3 litri de 190 CP și o cutie automată în 7 trepte.

Pachetul de dotări este specific liniei de echipare PROGRESSIVE, cu un design versatil și echipări adaptate să susțină atât activități solicitante, cât și aventuri spontane.

Noul Mercedes Clasa X vine cu o garda la sol generoasă de 202 mm – opțional poate fi ridicată.

Din dotările standard ale noului Mercedes X-Class fac parte, printre multe altele, sistemul automat KEYLESS-GO Start-Stop, pachetul de parcare cu camera la 360 de grade, ideal prin orașele din România, camera pentru mersul cu spatele, instalație de aer condiționat și sistem de navigare integrat.

Ambianța segmentului premium Mercedes, acum și în noul pick-up X-Class

Calitatea superioară specifică brandului german de automobile de lux își face simțită prezența la interior prin inserțiile de piele de culoare maro nuc sau neagră, elemente ornamentale de dimensiuni mari sunt regăsite în habitaclu cu structură orizontala și sporeste confortul pe tot parcursul călătoriilor. Dotările noului pick-up Mercedes fac din autovehicul o prezență atipică în clasa lui.

Bena este echipată cu dispozitiv de iluminare, un al doilea stop de frână cu LED-uri și priză de 12V, unde pot fi conectate diverse echipamente, după necesități.

mercedes-x-class-1-9

Pick-up-ul Mercedes Clasa X dispune de o capacitate de încărcare de până la 1,1 tone. Capacitatea de tractare a vehiculului urcă până la 3,5 tone, de ajuns sa traga dupa el un iaht de până la 8 metri.

Prețul de pornire pentru modelul Mercedes X-Class din stocul Auto Schunn este de 44.700 de euro.

Pick-up-ul Mercedes poate fi achiziționat prin leasing financiar și operațional, cu rate începând de la 490 de euro pe luna (+TVA), pentru linia de echipare PURE. Pentru modelul PROGRESSIVE din oferta dealerului, rata lunară este de 690 de euro (+TVA).

La achiziționarea noului pick-up Mercedes X-Class de la Auto Schunn, dealer autorizat Mercedes-Benz, primești un set de patru anvelope pentru sezonul de iarnă cadou și o garanție de 4 ani.

Oferta este valabilă până la data de 31 decembrie 2017.

Comentati?

Your email address will not be published.