Noul BMW X1: spionat din nou, cu mai puțin camuflaj

BMW X1.
,
1.51K 0

Noi fotografii-spion ce înfățișează noul BMW X1 au apărut pe internet, iar de data aceasta crossover-ul bavarez lasă la vedere o mică parte din detaliile vizuale pe care i le-au pregătit designerii BMW.

Nu este prima dată când BMW X1 este surprins acoperit de camuflaj, în timpul testelor, dar de data aceasta, crossover-ul premium lasă ceva mai multe detalii la vedere, în special în zona farurilor și a stopurilor.

Viitorul rival al lui Mercedes-Benz GLA pare să adopte un aspect vizual evoluat din designul generației pe care se pregătește să o înlocuiască, lucru subliniat de grila frontală mai proeminentă, o linie a plafonului care coboară ușor către partea din spate și o serie de elemente de protecție din plastic.

Spy-Shots of Cars

Din imaginile prezente în galeria foto se mai poate observa un spoiler discret amplasat deasupra ușii de la portbagaj precum și o evacuare finală dublă. Mai mult, viitorul BMW X1 pare să fi crescut în dimensiuni, lucru care se va traduce într-un spațiu interior mai generos astfel că pasagerii din spate se vor bucura de un plus de confort.

Deși nimic nu a fost confirmat oficial, noul X1 va fi dezvoltat pe platforma UKL (folosită de BMW pentru Seria 2 Active Tourer și MINI Cooper), ceea ce înseamnă că modelul va oferi tracțiune față ca dotare standard, în timp ce clienții care doresc tracțiune integrală vor trebui să plătească suplimentar.

Spy-Shots of Cars

În materie de motorizări, este foarte probabil ca noul BMW X1 să beneficieze de un propulsor de 1,5 litri și trei cilindri, unitate ce produce 136 CP dar și de un motor de 2 litri cu 184 și 231 CP, cărora li se alătură și o unitate diesel, tot de 2 litri, cu 150 și 184 CP.

Comentati?

Your email address will not be published.