Nico Rosberg este în al nouălea cer: tocmai a devenit tătic

,
1.34K 0

Vin și vești bune din lumea Formulei 1. Nico Rosberg tocmai a devenit tătic. Soția pilotului de la Mercedes AMG PETRONAS a adus pe lume o fetiță duminică seara.

“Fetița noastră de lună plină s-a născut ieri. Suntem compleșiți și foarte îndrăgostiți”, a anunțat Nico pe contul său de Twitter.

Proaspătul tătic, care încă ține secret numele bebelușului, își făcea planuri pentru sosire fetiței încă de la Marele Premiu al Belgiei. Intenționa să părăsească rapid circuitul Spa-Francorchamps pentru a fi alături de soția sa, Vivian, la Monte Carlo.

“Totul era împachetat, motorul mașinii era deja pornit”, le-a spus Nico reporterilor, imediat după ce a terminat cursa pe poziția a doua.

Cu siguranță, vicecampionul din Formula 1 nu-și va duce fetele acasă într-un monopost. “Scaunul copilului este montat într-un Mercedes ML, două ore am muncit să-l montez acolo. A fost una dintre cele mai dure experiențe!”, a dezvăluit Nico.

Dar din păcate, Rosberg nu va avea prea mult timp la dispoziție pentru a sta alături de fiica sa. Miercuri, trebuie să ajungă la Monza, pentru Marele Premiu al Italiei, program [s se desfășoare duminică.

Comentati?

Your email address will not be published.