Motocicleta care a îmblânzit dinozaurii în ‘Jurassic World’, scoasă la licitație

,
1.36K 0

Legendara motocicletă Triumph Scrambler, folosită de Chris Pratt în blockbuster-ul verii ‘Jurassic World’ este scoasă la licitație de către Triumph Motorcycles. Motocicletele Triumph s-au aflat mereu printre preferatele vedetelor de la Hollywood, cum ar fi Marlon Brando și mai recent, Bradley Cooper, George Clooney și Ryan Reynolds.

Licitația super motocicletei pe care Chris Pratt a încălecat în film, începe astăzi. Vehiculul pe două roți a apărut alături de noul Mercedes-Benz GLE Coupe, de Unimog și de G-Class 6×6 în filmul care tocmai a urcat weekend-ul trecut pe locul #4 în clasamentul celor mai vizionate filme în Statele Unite, obținînd încasări de 600 de milioane de dolari. Doar “Avatar”, “Titanic” și “The Avengers” au fost mai urmărite.

Și bineînțeles, motocicleta vine cu un CV impresionant: poate să îmblânzească dinozauri, poate alerga mai repede ca ei în jungla întunecată și poate lua parte la efecte speciale. Iar filmul a avut parte de o grămadă de efecte.

Motorcycle Chris Pratt Jurassic World

Licitația care începe astăzi se va desfășura pe parcursul următoarelor zece zile, pentru a strânge fonduri în numele unei cauze nobile. Toți banii vor fi donați unei organizații partenere a companiei Triumph, The Distinguished Gentlemen’s Ride, pentru a sprijini cercetările în domeniul cancerului de prostată. Anul trecut, organizația a reușit să strângă fonduri în valoare de 2 milioane de dolari pentru cercetări medicale, iar anul acesta mizează pe 3 milioane de dolari, în urma organizării unor evenimente caritabile în 80 de orașe din lumea întreagă.

Norocosul câștigător va primi și de un certificat de autenticitate ca să se poată da mare când își întâlnește prietenii. Iar el (sau poate ea, motociclista) va mai avea un motiv de laudă. Doar trei astfel de motociclete Scrambler au fost personalizate pentru Jurassic World, conform revistei de specialitate Motorcycle USA. După ce filmările s-au încheiat, una dintre cele trei i-a fost făcută cadou îmblânzitorului de dinozauri, Chris Pratt, cea de-a doua a fost expusă la sediul Triumph din Marea Britanie, iar cea de-a treia ar putea fi a ta, dacă licitezi mai mult ca toți fanii Jurassic World/Chris Pratt/motocicletelor din lume!

Comentati?

Your email address will not be published.