Moș Crăciun renunță la sanie pentru un Mercedes-AMG GT

,
1.87K 0

Moș Crăciun dă sania pentru senzaționalul Mercedes-AMG GT. Dar cum rămâne cu renii, v-ați putea pune întrebarea. Ei bine, i-a concediat și i-a înlocuit cu niște… cai putere.

Mercedes-Benz schimbă un pic obiceiurile de Sărbători în cea mai recentă reclamă care promovează reducerile de iarnă, denumită “Switcheroo.”

Moș CrăciunÎi puteți scrie lui Moș Crăciun acum, cu o lună și jumătate înainte de Crăciun. Puteți chiar să-i trimiteți un email. Sau un simplu sms. Acum chiar are timp să citească toate rugămințile și chiar să vă răspundă. Bătrânul generos în costum roșu care trăiește la Polul Nord câștigă timp la volanul unui Mercedes-AMG GT S. Și suntem convinși că deja și-a pus anvelope de iarnă!

Când ceasul bate miezul nopții, Moșul pasionat de mașini trage o manetă, iar caleașsca sa decorată cu crenguțe de brad se transformă într-un GT roșu, perfect asortat la costumul Moșului.

“Cum altfel vă imaginați că ajunge peste tot atât de repede?” este întrebarea retorică din clip, în timp ce Moșul dependent de viteză ne face cu ochiul de la volanul bolidului. În fața lui, alte opt vehicule Mercedes-Benz se grăbesc prin zăpadă ca să ajungă cât mai repede la viitorii lor proprietary. Noul GLC este cel care deschide calea.

Ho! ho! ho! Ați fost cuminți anul acesta?

Comentati?

Your email address will not be published.