Moda este trecătoare pentru Mercedes-Benz

Mercedes-Benz Fashion Week
,
1.43K 0

Mercedes-Benz și Fashion Week nu vor mai lucra împreună. După jumătate de deceniu, compania germană a decis să pună capăt partneriatului cu evenimentul de modă organizat la nivel global.

A fost mătase în loc de aluminiu. Și au fost podiumuri în loc de circuite de viteză și autostrăzi. Au fost tocuri înalte în loc de viteze mari. Dar toate acestea vor rămâne în urmă. Mercedes-Benz renunță la Săptămâna Modei, în urma scandalurilor în care evenimentul a fost implicat în ultima perioadă. Prezentările de la New York sunt obligate să se mute din Centrul Lincoln aflat în parcul Damroch, după ce organizația a fost acuzată că a distrus complet zona de agrement, dezrădăcinînd plante și demolînd totul în zona de agrement, violînd doctrina publică a orașului New York.

Zvonurile au apărut la jumătatea lunii noiembrie, dar acum se confirmă. Săptămâna Modei își pierde sponsorul principal, un ajutor financiar semnificativ, opțiuni extraordinare de transport și își va pierde și titulatura.

Citiți despre cel mai șocant moment din istoria Săptămânei Modei de la New York!

Dar Mercedes-Benz nu poate sta departe de ceea ce înseamnă stil. Se pare că WME-IMG, compania care deține Mercedes-Benz Fashion Week, negociază achiziționarea Made Fashion Week – organizația rivală, până în toamna viitoare.

MB Fashion Week

După această retragere, Mercedes-Benz confirm faptul că nu va renege lumea modei. “Relația noastră cu moda nu se oprește aici și sprijinim această industrie la nivel global,” a declarat un purtător de cuvânt de la Mercedes-Benz. Acesta susține că “Moda și design-ul sunt pioni cheie pentru Mercedes-Benz, iar noi vom continua să sprijinim această lume mult timp de acum încolo.”

Mercedes-Benz sprijină, în prezent, peste 50 de evenimente de modă care se desfășoară în 30 de țări din întreaga lume.

Ultima Săptămână a Modei Mercedes-Benz care va avea loc în Lincoln Center va fi în februarie, apoi, evenimentul va fi nevoit să-și găsească altă locație. Fostul primar al New York-ului, Michael Bloomberg, a încercat să-i ajute pe organizatori, dar le-a putut oferi o locație într-o clădire care nu va fi gata până în 2018.

Comentati?

Your email address will not be published.