F1

Mercedes va prezenta noul monopost F1 W06 Hybrid

Mercedes-AMG Petronas
,
1.65K 0

Mercedes AMG Petronas va dezvălui duminică, 1 februarie, noul monopost pentru 2015 – F1 W06 Hybrid – pe Circuito de Jerez, din Spania.

Noul F1 W06 Hybrid este urmașul monopostului de succes W05, lansat înaintea testelor premergătoare sezonului 2014.

Nico Rosberg va urca la volan în prima și în a treia zi, în timp ce campionul de Formula 1, Lewis Hamilton va testa noul monopost în a doua și a patra zi pe circuitul de la Jerez. Programarea piloților este opusă celei premergătoare sezonului 2014.

Noile Săgeți Argintii își vor face apariția în fața presei în prima zi a sesiunii de evaluare. Publicul va avea parte de transmitere live pe canalele social media ale echipei, fără prea multe detalii referitoare la programul complet.

Conform spuselor lui Toto Wolf, șeful Mercedes-Benz Motorsport, echipa trebuie să se concentreze pe fiecare detaliu pentru a construi un avantaj. „Știam că am intrat în pauza de iarnă cu o țintă pe spatele nostru și suntem siguri că rivalii noștri vor fi competitivi încă de la prima cursă de la Melbourne.”

„Este o perioadă ideală pentru că eforturile noastre colective au dat naștere noului monopost. Toată lumea din Brackley, Brixworth și Stuttgart a muncit mai mult decât niciodată la crearea noii Săgeți Argintii și le sunt extrem de recunoscător pentru eforturile lor de până acum. Suntem nerăbdători să vedem ce performanțe are monopostul.”

Mai mult decât atât, McLaren-Honda au anunțat că vor lansa MP4-30 joi, 29 ianuarie, iar Ferrari o zi mai târziu, pe 30 ianuarie.

W06 Hybrid

Comentati?

Your email address will not be published.