Mercedes-uri sus în aer

120 de ani de glorie în sporturile cu motor pentru Mercedes
,
1.52K 0

Puneți-vă Mercedes-urile sus în aer și fluturați-le ca și cum nu v-ar păsa de nimic! Nu, e mai bine să nu le fluturați odată ce au ajuns în aer! Două vehicule Mercedes par să plutească în aer. A fost vorba doar de încă o sculptură inovatoare a designer-ului britanic Gerry Judah.

Expresia “înaltă calitate” are un înțeles cu totul nou pentru Mercedes. Sărbătorind 120 de ani de succes în motorsport, marca germană a pus două dintre mașinile sale cât de sus posibil. La propriu! Sculptura din oțel, creată de artistul britanic, urcă la 26 de metri în aer.

Mercedes sus in aerArcul de un alb strălucitor se întinde peste conacul istoric Goodwood din Sussex, Marea Britanie. cele două mașini Mercedes suspendate în aer arată de parcă ar trece în viteză una pe lângă cealaltă. La un capăt al șinei arcuite, o mașină de curse din 1934, Mercedes W25, celebrîndu-și cea de-a 80-a aniversare, a fost montată cu fața în jos. Cealaltă, arătînd de parcă ar goni în direcția opusă, un Mercedes W04 Formula 1, condusă de pilotul britanic de la Mercedes, Lewis Hamilton, în 15 curse anul trecut, se îndreaptă spre cer.

Cele două săgeți argintii, împreună cu structura metalică pe care sunt montate, cântăresc nu mai puțin de 160 de tone. Pista curbată imaginară, ridicată în aer, măsoară 90 de metri în lungime. Priviți următorul video ca să înțelegeți cum au ajuns cele două mașini de curse acolo sus!

“Am forțat limitele imposibilului în dimensiuni și complexitate.” Așa își descrie genialul artist creația din acest an. Pentru artistul britanic, a devenit deja un obicei. În fiecare an, aceeași locație, el creează sculptură pentru Festivalul Vitezei Goodwood, folosing mașini ale diferitelor mărci. 2014 a fost momentul Mercedes-ului să intre în lumina reflectoarelor pe piesa central.

Șefii Mercedes au fost uluiți de design-ul impresionant. “Sculptura îmi depășește cele mai îndrăznețe așteptări. Să ciocnim pentru următorii 120 de ani de competiți acerbă, pe pistă și în afara ei”, spune Michael Bock, șeful departamentului Clasic de la Mercedes-Benz.

Comentati?

Your email address will not be published.