Mercedes S-Class facelift 2017, filmat când iese la joacă

,
2.83K 0

Mercedes S-Class facelift 2017 se pregătește să-și primească obișnuita operațiune de facelift pe parcursul toamnei viitoare. Modelul actualizat a fost spionat deja de vânătorul de Mercedes-uri Walko.

Prezentat în 2013, S-Class deține încă supremația în topul celor mai bine vândute mașini de lux din lume. Ceea ce pare a fis un facelift prea grăbit vine astfel ca o surpriză. Filmarea spion exclusivă realizată de Walko arată însă schimbări minime în ceea ce privește design-ul, limitate la faruri noi, plus la o grilă, bare față și spate reconfigurate.

Clipul ne oferă și o avanpremieră a design-ului actualizat al bordului. Printre schimbări, observăm un set de ecrane digitale mai mari. Cadrul metalic și comutatoarele mecanice care despart indicatoarele de ecranul multimedia central se pare că au dispărut.

Noua configurație își va face apariția alături de noul Mercedes-Benz E-Class în luna aprilie.

Din punct de vedere tehnic, Mercedes S-Class facelift ar putea primi o nouă serie de sisteme de asistență, alături de capacitatea de rulare semi-autonom. Se pare că Mercedes va reveni la rădăcinile L6 cu o nouă generație de motoare cu șase cilindri în linie, unitate programată să-și facă apariția pentru prima oară aul viitor, la noul E-Class.

Video: Walko.

Comentati?

Your email address will not be published.