Gama Mercedes-Maybach va fi extinsă cu un SUV

Mercedes-Maybach
,
1.49K 0

Mercedes-Benz are planuri mari pentru noul sub-brand de lux Mercedes-Maybach. Acesta va fi extins în ritm alert, cel de-al doilea membru al familiei urmând să fie un SUV.

Aceeaşi filosofie a fost adoptată deja cu succes şi de divizia AMG, care a devenit deja un sub-brand complet, dedicat modelelor eminamente sportive şi versiunilor de înaltă performanţă ale modelelor convenţionale din gama Mercedes-Benz.

„Cu siguranţă vom lansa mai multe versiuni Maybach, dar nu pentru toate modelele din gamă. Fiecare Maybach trebuie să aibă un rol binedefinit, pentru că nu este vorba numai despre ataşarea siglei pe o maşină”, explică Martin Hulder, project manager pentru gama S-Class. „Cumpărătorii au aşteptări înalte de la brandul Maybach, iar noi trebuie să ne asigurăm că ne ridicăm la nivelul acestor pretenţii.”

Noul SUV Mercedes-Maybach va fi creat pornind de la viitorul GLS. Modelul a fost ales tocmai pentru dimensiunile sale generoase, care se pliază gusturilor tipice ale pieţelor din Asia şi Orientul Mijlociu, acolo unde SUV-urile de dimensiuni mari sunt adorate pentru aspectul lor impunător. Noul SUV va fi poziţionat ca un rival direct pentru Bentley Bentayga, model care a fost deja anunţat, dar şi pentru primul SUV de la Rolls-Royce.

Cel mai probabil, în viitor, gama Mercedes-Maybach va include şi o versiune decapotabilă a lui S-Class Coupe, în încercarea Mercedes-Benz de a populariza noul sub-brand de ultra-lux sub mantia unui adevărat competitor pentru Rolls-Royce.

Comentati?

Your email address will not be published.