Mercedes, mașina oficială la Media Music Awards 2014

Media Music Awards
,
1.41K 0

Mercedes-Benz a fost mașina oficială la Media Music Awards, unul dintre cele mai importante evenimente mondene ale anului. Cei mai populari artiști din România, ca Holograf, Delia și Connect-R, și-au făcut apariția la evenimentul de la Sibiu în autombile Mercedes.

Mercedes-Benz a asigurat deplasări de lux starurilor din industria muzicală din România. Vedetele s-au bucurat de comfort maxim la bordul unor automobile ca Mercedes Benz Clasa A, Clasa C și Clasa V.

Mercedes a premiat noua generație aflată în topul preferințelor muzicale ale românilor și a oferit trofeul Fastest Climber artistului What’s Up, pentru succesul înregistrat cu piesa sa, „Taxi”.

What's Up

“Pentru drumul aparent lung și fără o destinație precisă, cu siguranță ar fi trebuit să aleagă un Mercedes”, a fost declarația lui Valeriu Zaharia, Sales and Marketing Manager Cars Mercedes-Benz România, mulțumit că, prin prezența la Media Music Awards, Mercedes-Benz “a luat pulsul noii generații în muzică – așa cum spune și sloganul Clasei A.”

Automobilele cu care Delia, Puya, Antonia, Andra, Vunk și ceilalți au fost aduși până aproape de scenă – alături de Clasa GLA și Clasa CLA – au fost puncte de atracție pentru spectatorii prezenți la Sibiu.

30 000 de oameni au asistat la gala la care Mercedes-Benz a fost mașina oficială.

 

Comentati?

Your email address will not be published.