Mercedes, lider în topul celor mai bine vândute mașini premium și în România

,
1.64K 0

Mercedes-Benz și-a atins deja obiectivul propus pentru 2020, având șanse mari să încheie anul în fruntea clasamentului vânzărilor de mașini premium la nivel global. Iar cifrele obținute în România nu fac decât să ajute compania cu stea în frunte să rămână în fotoliul de lider.

Mercedes-Benz este lider detașat în lume, cifrele sale de vânzări depășind valorile obținute de principalul rival BMW cu 57.985 de mașini în primele nouă luni ale anului 2016, conform datelor făcute publice de producătorii auto, la începutul lunii.

Brand-ul premium Mercedes-Benz este în topul celor mai bine vândute mărci de lux importate în România. 2400 de modele Mercedes s-au vândut pe pământ românesc de la începutul anului și până acum. La o diferență consistentă, cu 1864 de vehicule comercializate în primele nouă luni din 2016, se află BMW. Audi se mulțumește și la noi, ca și în topul vânzărilor la nivel global, cu poziția a treia, cu 1808 de mașini vândute.

Mercedes-Benz GLC Coupé, C253, 2016.Mercedes-Benz GLC Coupé, C253, 2016.

Mercedes a atras atenția segmentului tânăr de clienți cu portofoliul său complet revizuit, în care se regăsesc modele ca GLC Coupe și compactul GLA, acesta din urmă așteptând un facelift anul viitor. Nici BMW nu pierde timp și pune la bătaie noul model Seria 5. Pentru ca acesta să rivalizeze cu cea mai inteligentă limuzină business, E-Class, BMW a echipat Seria 5 cu numeroase funcții și sisteme de asistență. Dar Mercedes-ul a ajuns deja pe șoselele din lumea întreagă, în timp ce fanii BMW mai au de așteptat până în februarie 2017 pentru a comanda noul model.

Citiți totul despre creșterea înregistrată pe piața vehiculelor noi în România, dar și despre cele mai populare mașini de la noi pe site-ul Flote Auto.

Comentati?

Your email address will not be published.