Mercedes GLA, printre dune de nisip și vulcani

GLA în jurul lumii
,
1.3K 0

Soarele răsare odată cu GLA-ul. Noul GLA 45 AMG 4MATIC a început o călătorie în Țara Soarelui Răsare. Un producător de film japonez și un compozitor au dus mașina într-o aventură special, care a început în metropola Tokyo și s-a încheiat la Muntele Fuji. Însoțiți-ne într-o călătorie la vulcanul încă activ și în jurul lumii.

Nu e tocmai o simfonie pentru iubitorii pretențioși de muzică, dar cel puțin este una pentru iubitorii sunetului de motor AMG. Compozitorul japonez Tatsuya Yamada a înregistrat sunetul GLA-ului 45 AMG 4MATIC și, pur și simplu, l-a transformat într-o melodie furtunoasă. El și partenerul său, producătorul de film Ryosei Suzuki au dat examen de imaginație tot drumul din Tokyo până la cel mai înalt munte din Japonia, Fuji. A fost doar o călătorie de 100 de kilometri, dar experiența lor a etalat peisaje magnifice. Iar Mercedes-ul arată de parcă ar fi pregătit de un duel la apus de soare, cu vulcanul de 3 780 metri, încă activ, care a erupt pentru ultima oară în 1701.

GLA-ul a ajuns și în Egipt. Putem vedea SUV-ul rulînd printre dune de nisip ca un faraon și accelerînd pe autostrada spre Cairo. Nu este nicio cămilă implicată, doar cai. Cai putere. “Nu contează când te-ai relaxat ultima dată. Prezentul este cel care contează”. Astfel promovează egiptenii GLA-ul, sfătuindu-și clienții să-și forțeze limitele.

Promițînd să nu se oprească niciodată din evoluție, Mercedes GLA a venit și în Europa ca să meargă în subteran. Mâncarea nu are gust fără sare. Ei bine, înseamnă că GLA-ul are mult gust într-o mina de sare. GLA-ul a fost urcat într-un lift, apoi coborât, cu fața în jos, 189 de metri sub pământ, într-o mina de sare din Chesire, Marea Britanie. Purtînd lumini improvizate ca minerii, dar avînd și Sistemul Inteligent de Iluminare, GLA-ul a rulat printre schele folosite pentru exploatare și printre excavatoare, direct în inima pământului, prin tuneluri cu o lungime de 130 de mile (209 km).

Cu prețuri pornind de la 29 303 euro și o poziție joasă la condus, GLA-ul combină avantajele unui model compact cu acelea ale unui SUV compact. Citiți mai mult despre GLA chiar aici!

 

Comentati?

Your email address will not be published.