Mercedes GLA 2019 își vede secretele dezvăluite

,
3.02K 0

Mercedes GLA 2019 își va face apariția în doi ani și va fi mai sportiv și mai spațios ca actuala generație. PRIMELE DETALII.

Prezentat în martie 2014, GLA primește deja un succesor. La noua ediție, se schimbă totul. Dimensiunile mari (în ciuda poziției drepte) asigură mai mult spațiu la cap și la picioare, ca să nu mai menționăm configurația superioară la general. Odată cu apariția modelului GLA GLA Coupé, modelul de bază va primi un acoperiș mai drept și o parte posterioară mai abruptă.

Acest model are la bază cea de-a doua generație a platformei cu tracțiune față MRA, care se dezvoltă suferind diverse modificări. Acestea includ suspensii spate complexe, control reglabil al amortizoarelor, o cutie cu dublu ambreiaj și nouă trepte mai eficientă și un ecran cu tehnologie touch și cu o nouă interfață.

Aria de putere rămâne, în marte parte, aceeași. În timp motorul diesel entry level va veni cu 122 CP pentru un consum redus, propulsorul AMG de la GLA 45 AMG va oferi 408 CP.

De asemenea programat să își facă apariția este modelul plug-in hybrid cotat la 80 kW/109 CP. Chiar și mai economică va fi noua unitate pe benzină cu patru cilindri (Seria M 264), care beneficiază de o combinație mild hybrid alcătuită dintr-un generator (ISG) și un mic motor electric.

În plus, viitorul GLA poate să spere la o nouă carieră: gama include și un model electric care își va face apariția în 2020. Bateriile dispar sub podea și grație unei autonomii de aproximativ 400 de kilometri, Mercedes vrea să rivalizeze cu Tesla Model III.

mercedes-gla

Comentati?

Your email address will not be published.