Mercedes E-Class Coupe 2018 face striptease

,
1.32K 0

Mercedes E-Class Coupe 2018 a fost filmat arătîndu-și design-ul atractiv. Prototipul surprins de către Walko vine cu elemente de stil asemănătoare cu cele prezente la modelul de dimensiuni mai mari S-Class Coupe.

Linia abruptă a acoperișului se îngustează căre spate, a cărui formă a fost, în mod interesant, ascunsă cu ceea ce pare a fi un portbagaj fals – nu foarte diferit de cel folosit la rivalul de la BMW, Seria 6 Coupe.

Platforma modulară de la Mercedes, pe care sunt construite deja Clasa C și Clasa S, va sta și la baza noului E-Class Coupe. Noul GT cu patru locuri va utiliza în proporție mare materiale ușoare cum ar fi aluminiul, pentru a deveni mai ușor, mai rezistent și mai eficient.

La capitolul motorizare, în prim plan se află noul motor diesel L4 de 2,0 litri, disponibil în versiunile cu 150 și 195 CP. De asemenea nouă este unitatea de 3 litri cu șase cilindri în linie (nume de cod M256), care ar trebui să dezvolte până la 430 CP, în timp ce la polul superior al gamei, versiunea AMG 63 va oferi o putere estimată la 612 CP, grație motorului AMG V8 biturbo de 4,0 litri, folosit și la GT. E-Class Coupe 2018 va primi și noua transmisie automată cu nouă trepte.

Tehnologia de rulare autonomă va fi, de asemenea, în prim planul lansării comerciale a noului E-Class Coupe, alături de o serie de sisteme avansate de autonomie asemănătoare celor disponibile deja la limuzina de serie E-Class, printre care și sistemul de parcare prin intermediul telecomenzii. Noul model își va face debutul la începutul anului 2017, primele comenzi fiind onorate în primăvara viitoare.

Sursă: cvdzijden – Supercar Videos

 

Comentati?

Your email address will not be published.