Spionaj: Mercedes E-Class Coupe 2017 pozează din nou

,
1.37K 0

Mercedes E-Class Coupe 2017 se pregătește să se alăture fratelui său cu patru uși în această toamnă. Dar până atunci, prototipurile continuă să fie surprinse pe camera de luat vederi în filmulețe care dezvăluie design-ul atractiv al noii mașini sport de la Mercedes.

Platforma modulară de la Mercedes, MRA, care se află deja la baza Clasei C și a Clasei S, va sta și la baza noului noului E-Class Coupe. Noul GT cu patru locuri se va folosi de materiale ușoare cum ar fi aluminiul, pentru a deveni mai ușor, mai rezistent și mai eficient.

Prototipul surprins de către Walko arată clar asemănările de design cu modelul mai mare S-Class Coupe, dar și cu modelul recent dezvăluit C-Class Coupe. Linia abruptă a acoperișului se îngustează spre spate, a cărui formă este ascunsă în mod interesant cu ceea ce pare a fi un portbagaj fals – nu foarte diferit de cel folosit de rivalul de la BMW, Seria 6 Coupe.

La capitolul motorizare, noul motor diesel L4 de 2,0 litri, disponibil în versiunea cu 150 și cu 195 CP, se va afla în prim plan. De asemenea nou este motorul turbo de 3 litri cu șase cilindri în linie (nume de cod M256), care ar trebui să dezvolte până la 430 CP, în timp ce în partea superioară a gamei, AMG 63 va oferi o putere estimată de 600 CP, grație motorului său AMG V8 biturbo de 4,0 litri, folosit și la GT.

O versiune Plug-In Hybrid este programată să intre în producția de serie, motorul electric al acesteia urmînd să ofere o putere care variază între 102 CP și 122 CP, față de puterea actuală între 82 și 116 CP.  E-Class Coupe 2017 va primi și noua transmisie automată cu nouă trepte.

 

Video: Walko.

Comentati?

Your email address will not be published.