Mercedes E-Class All Terrain, calul de povară pentru părinții activi

,
1.93K 0

Mercedes E-Class All Terrain este mașina care extinde portofoliul Clasei E. După limuzina E-Class și versiunea T-Modell, în această toamnă sosește modelul all-terrain derivat din break – în stilul lui Audi A6 allroad. Premiera va avea loc la Salonul Auto de la Paris (1-16 octombrie 2016).

Mercedes E-Class All Terrain ar trebui să umple spațiul lăsat liber între clasicul T-Modell și SUV-ul GLE. În partea din față, vine cu elemente tipice pentru off-road inspirate de la GLC, incluzînd aici o grilă cu două lamele cromate și protecții suplimentare pentru caroserie. Din profil, aripile evazate din plastic negru sunt cele care atrag atenția.

În afară de elementele suplimentare de design, Mercedes E-Class All Terrain va fi ușor de recunoscut grație unei gărzi la sol mai înalte. Nu mai puțin de patru centimetri ar trebui să fie adăugați odată cu prezența standard a suspensiei pneumatice. De asemenea, tracțiunea integrală 4Matic va fi standard la E-Class All Terrain.

Mercedes E-Class All Terrain va fi oferit în compania tuturor motoarelor care se regăsesc la limuzină și la versiunea break, inclusiv sistemul de propulsie hibrid și viitoarele motoare cu șase cilindri în linie de nouă generație. O versiune AMG se află încă sub semnul întrebării. Există voci în cadrul companiei Mercdes care sunt de părere că All Terrain va avea parte de un succes mai mare ca modelul break, mai ales pe piața americană.

all-terrain-e-class

Prețurile pentru vehiculul de aventură, disponibil începînd cu primăvara anului 2017, ar trebui să fie cu 1.500 de euro mai mari în comparație cu break-ul clasic.

Sursă: Autobild.de

Comentati?

Your email address will not be published.