Mercedes E-Class 2017 și ceasurile sale analog

,
5.01K 0

Aflat la a de-a cincea generație, Mercedes E-Class 2017 se pregătește de o premieră mondială fabuloasă la mijlocul lunii ianuarie. Dar până atunci, să aruncăm prima privire la ceasurile analog ca dotare standard.

Și cu siguranță, nu este o imagine demnă de privit. În combinație cu un display central mic de 8,4 inchi, rezervat sistemului multimedia entry-level Audio 20, cu modul de navigație Garmin, vitezometrul și turometrul cu înfățișări clasice par să fi rămas în urmă, în contrast cu display-urile duale de 12,3 inchi cu instrumente digitale și maestrul multimedia Command.

mercedes-e-class-3

Și odată cu ele și senzația de lux veritabil redată de primele fotografii oficiale care arată interiorul Clasei E. Consola centrală rămâne neschimbată și găzduiește încă, patru prize de aer rotunde și – chiar sub comutatarele care reglează clima – ceasul analog cu înfățișare somptuoasă.

mercedes-e-class-2

În versiunea de bază, Mercedes 2016 prezintă doar display-ul central cu o diagonală a ecranului de 21,3 cm și o rezoluție de 960×540 pixeli. În locul panoului de control electronic, șoferul are în fața ochilor două cadrane clasice, care flanchează display-ul color de 7 inchi, acesta din urmă redînd informații oferite de calculatorul de bord, navigație etc.

Configurația cu touchpad dual amplasat pe spițele volanului rămâne însă, la locul ei. Acest lucru îi permite șoferului să acceseze și să navigheze prin meniul sistemului multimedia prin simple mișcări de glisare. Comutatoare clasice adiționale controlează volumul sau funcțiile telefonului.

mercedes-e-class-4

Și cheia Mercedes-ului E-Class pare cu totul nouă, telecomanda alungită fiind acum îmbrăcată total într-un aluminiu cu înfățișare exclusivistă.

Când mașina este dotată cu display-ul dual, instrumentele tradiționale sunt practic redate pe parbriz, în timp ce consola centrală găzduiește display-ul central conectat la sistemul multimedia al Clasei E. Grafice informative și animații sunt înfățișate alternativ pe 2/3 din display-ul din dreapta, în timp ce suprafața rămasă de 1/3 oferă date suplimentare. Se poate alege dintre trei tipuri de configurare a display-ului (Classic, Sport și Progressive), modificînd înfățișarea panoului de bord și conținutul redat pe fiecare dintre ecrane.

2016-mercedes-e-class-1

Vom afla mai multe despre noile dispozitive strălucitoare care însoțesc noua limuzină Mercedes în ianuarie, în urma premierei sale de la salonul auto de la Detroit.

Poze: Mercedes-Benz-Passion.com

Comentati?

Your email address will not be published.