Mercedes C-Class T-Cross, nu E-Class Allroad, vine anul viitor

,
1.46K 0

Mercedes va lansa primul său break cu gardă la sol înălțată, în încercarea de a combate Audi și gama sa Allroad cu propriile arme, scrie Autopista. Dar ceea ce se credea că va fi un E-Class Allroad, este, de fat, un C-Class T-Cross, așteptat pe piață anul viitor. Noul model ar trebui să calce pe urmele lui Audi A4 Allroad.

Garda la sol mărită va fi cea mai imporantă modificare. Bineînțeles, C-Class T-Cross va avea la bază T-Modell și va veni cu suspensie pneumatică AIRMATIC, o dotare unică în acest segment, pentru că nici Audi A4 Allroad și nici VW Passat Alltrack nu oferă această opțiune. Suspensia pneumatică va fi, cel mai probabil, inclusă în pachetul opțional off-road, ca și la SUV-ul GLC, cu care C-Class T-Cross împarte platforma modulară MRA.

Garda la sol standard este estimată la 19 cm, aproximativ 3,5 cm mai mult în comparație cu C-Class T-Modell, cu centimetri obținuți în plus grație setărilor variabile ale suspensiei AIRMATIC. În plus, All Terrain C-Class T-Modell ar trebui să vină cu modificări vizuale, cu șorțuri din plastic și cu elemente de protecție pentru caroserie.

Tracțiunea integrală nu poate lipsi, așa că viitorul C-Class T-Cross va oferi sistemul de tracțiune 4Matic în tandem cu diverse motoare cu patru și șase cilindri. Modelul de bază va veni cu motorul diesel de 2 litri cu 194 PS, în versiunea C 220 d T-Cross. Acestuia i se vor alătura modelele C 250 d și C 350 d, plus C 350 și AMG C 43 cu 401 PS.

Dacă C-Class T-Cross va fi bine primit de către public, Mercedes intenționează să lanseze și un model mai mare, E-Class T-Cross, dar nu mai devreme de 2018.

Foto: Autopista.es

Comentati?

Your email address will not be published.