Mercedes-Benz sărbătorește Halloween – Ne dați ori nu ne dați?

,
1.18K 0

E sfârșit de octombrie, e timpul potrivit pentru ca fantomele să își facă apariția. De Halloween, Mercedes știe exact cum să insufle groază și aduce un dovleac uriaș, cu logo AMG, în lumina reflectoarelor. Este, mai degrabă, o lumină difuză, iar AMG GT-ul pare pregătit să se transforme într-un vampir la miezul nopții. Așa că… ne dați ori nu ne dați?

În ce vă deghizți de Halloween? Sunteți cumva o vrăjitoare? V-ați transformat cumva într-un zombie pentru cea mai înfricoșătoare zi din an? Aprindem dovlecii scobiți și ne ascundem identitatea sub măști de groază, pentru că, pentru o zi, toți devenim… fantome. Inclusiv mașinile cu stea în frunte.

Tocmai a ieșit din iad un Mercedes-AMG GT S și este pregătit să se transforme în vârcolac: “Se transformă de la 0 la 100 km/h în 3,8 secunde”, anunță afișul care înfățișează bolidul propulsat de un motor V8 de 4,0 litri. Ne întrebăm ce are de spus în apărarea sa bestia verde ieșită din iad vara trecută.

Mercedes-Benz își transformă mașina în frumoasa balului într-o ședință foto nocturnă realizată de SR Creativity // People & Carphotography. Artiștii au pus GT-ul printer dovleci și străzi scufundate în întuneric pentru o ședință foto… vrăjitorească, ce a avut loc anul trecut în Parcul Europa din Germania.

Halloween (6)

Cu vopseaua potrivită, GT-ul arată ca un liliac ieșit din iad. Dar nu vă bucurați prea mult! Nu puteți comanda așa ceva, nu este o ediție specială, ci doar o simulare digitală.

Dar iată ceva care o să vă atragă atenția. Mașina de curse Mercedes-AMG GT3 i-a inspirit pe cei care au scobit un dovleac. Poate că însuși Dracula se află la volan! Aduceți, vă rugăm, un pic de usturoi!

Halloween (4)

Comentati?

Your email address will not be published.