Mercedes-Benz S-Class și E-Class au câștigat trofee la Gala Premiilor Auto Express

,
2.02K 0

S-au dus cu mâna goală și au plecat cu un brat de premii. Mercedes-Benz a fost marele învingător la ediția de anul acesta a Premiilor Auto Express New Car. Limuzina S-Class a fost desemnată Cea mai bună mașină de lux a anului, în timp ce E-Class a câștigat titlul pentru Cea mai bună mașină business. Nici GLC-ul nu s-a descurcat rău în competiție.

Până acum, nu s-a inventat o cursă pe care S-Class să nu o poată câștiga. Limuzina a fost votată Cea mai bună mașină de lux a anului pentru a treia oară la rând, grație tehnologiei inovatoare, confortului natural și cabinei sale realizate cu măiestrie în încercarea sa permanentă de a atinge perfecțiunea. Bentley Mulsanne și Range Rover au încheiat pe locurile 2 și 3.

“S-Class rămâne un standard la care toate mașinile de lux trebuie să aspire. Combinația impecabilă între tehnologie, confort și stil fac această limuzină să-și merite premiul în al treilea an la rând”, spune Steve Fowler, redactor-șef la Auto Express.

MULTIBEAM LED 2017-Mercedes-Benz-E-Class-44Noul Mercedes-Benz E-Class și-a învins rivalii, Jaguar XF și Tesla Model S, cu înfățișarea sa stilată și cu tehnologia ultra-performantă.

“Mercedes-Benz a ridicat ștacheta pe piața auto cu noul său E-Class. Acesta oferă o calitate inegalabilă și un rafinament exclusivist, o înfățișare stilată, tehnologie ultraperformantă și se comport incredibil pe drum”, a fost comentariul aceluiași Steve Fowler.

Și Mercedes-Benz GLC a urcat pe podium la categoria SUV-ul compact al anului, alături de câștigătorul Jaguar F-Pace.

Șeful Departamentului de Management al Produselor, Gary Lee, a fost cel care a primit premiile în numele companiei Mercedes-Benz. Acesta a declarat cu mândrie:  “Gama noastră de modele gravitează în jurul noului E-Class, este fantastic să vedem că această mașină primește recunoașterea pe care o merită.”

Comentati?

Your email address will not be published.