Mercedes-Benz România lansează cea de-a șaptea ediție a programului național ”Testul gratuit de lumini”

Campanie Mercedes-Benz
,
1.75K 0
  • Campania ”Testul gratuit de lumini” se derulează pe toată durata lunii noiembrie 2015.
  • Toate autoturismele şi autovehiculele comerciale Mercedes-Benz pot beneficia gratuit de verificarea şi reglarea luminilor exterioare.

În perioada 1 și 30 noiembrie 2015, Mercedes-Benz România lansează cea de-a șaptea ediție a programului național gratuit de verificare și reglare a luminilor exterioare. Autoturismele și autovehiculele comerciale Mercedes-Benz pot beneficia în mod gratuit de aceste servicii în toate Centrele Autorizate de Service Mercedes-Benz din România.

Derulat de șapte ani pe plan local de către Mercedes-Benz, ”Testul gratuit de lumini” este un proiect al cărui scop constă în scăderea numărului de accidente pe timpul iernii. Programul se adresează tuturor posesorilor de autoturisme și autovehicule comerciale ușoare Mercedes-Benz, pentru a le asigura o vizibilitate mai bună în trafic în sezonul rece.Mercedes-Benz test gratuit de lumini 2”Testul de lumini a devenit o campanie cu tradiție pentru Mercedes-Benz România, fiind al șaptelea an în care oferim clienților noștri posibilitatea de a testa si regla luminile exterioare, fără niciun cost. Siguranța în trafic reprezintă o prioritate pentru Mercedes-Benz, iar testul de lumini este una dintre măsurile pe care le-am inițiat în acest sens. Mai mult, proiectul reprezintă modalitatea ideală de a ne răsplăti clienții pentru alegerea făcută și de a contribui la un mediu de condus fără incidente”, a declarat Rolf Rosendaal, Managing Director Mercedes-Benz Cars & CEO Mercedes-Benz România.

Inițiată în 2009 de Mercedes-Benz România, scopul campaniei este de a oferi participanților la trafic un mediu sigur. Acțiunea este implementată în fiecare an, pe întreg teritoriul României, în cadrul tuturor Centrelor Autorizate de Service Mercedes-Benz. În Germania, testul gratuit de lumini a fost introdus încă din anii ’50.

De asemenea, proprietarii de autovehicule Mercedes-Benz beneficiază de o reducere de 25% pentru toate becurile de origine Mercedes-Benz pe tot parcursul campaniei – valabilă pentru turisme, autovehicule comerciale și camioane – în toate centrele participante.

În timpul călătoriilor cu mașina, situațiile în care până și soferii experimentați sunt puși în dificultate sunt multiple. De la vremea schimbătoare și condițiile de vizibilitate scăzute la condițiile de trafic sunt doar câteva dintre pericolele cu care se poate confrunta un șofer. Astfel de condiții impun, din partea celor aflați la volan, dar și a celorlați participanți la trafic, o conduită preventivă pe întreaga durată a deplasării. Pentru a evita accidentele recomandăm rularea cu viteză redusă, adaptată permanent la condițiile de drum, iar fiecare manevră în trafic să se facă numai după o temeinică asigurare.

Centre Autorizate de Service Mercedes-Benz: www.mercedes-benz.ro/centre.

Mai multe informaţii despre Mercedes-Benz şi despre această campanie puteţi afla aici.

Comentati?

Your email address will not be published.