Mercedes-Benz plănuiește Clasa C All-Terrain

,
1.79K 0

Nimeni nu a crezut zvonurile în privința unui viitor Mercedes-Benz Clasa E All-Terrain, atunci când au apărut, iar acum este pe piață. A venit rândul și fratelui mai mic, Clasa C, să primească o astfel de versiune. Mercedes-Benz Clasa C All-Terrain ar putea vedea lumina zilei peste trei ani, susține publicația germană Auto Bild. FOTO: Bogdan PARASCHIV.

Mercedes-Benz lucrează la revigorarea întregii sale clase compacte, după ce a lansat noul A-Class și îl pregătește și pe B-Class. Inginerii companiei au pus acum ochii pe fratele mai mare, Clasa C. Aceștia sunt de părere că o versiune All-Terrain are sens în gamă, în contextul actual.

Test drive Mercedes-Benz E-Class All-Terrain – Când vrei să te muți

 Clasa C All-Terrain ar veni pe piață ca să se ia la trântă cu Audi A4 Allroad. Cu o caroserie tip break, la fel ca și Clasa E All-Terrain, mașina ar primi o gardă la sol mai mare, o suspensie reglabilă și protecții din plastic, care să-i asigure abilități în off-road. Mercedes i-ar putea da modelului jante mai mari, care l-ar pune l o distanță și mai mare de sol

Gama de motorizare ar fi preluată de la versiunile limuzină și break, iar pentru a-i confima imaginea de vehiul All-Terrain, cei de la Mercedes l-ar echipa pe noul membru al familiei Clasei C cu tracțiune integrală 4MATIC.

Clasa C All-Terrain ar putea debuta oficial în 2021 și ar ajunge în showroom-uri în 2022.

*Foto: Mercedes-Benz Clasa E All-Terrain.

Comentati?

Your email address will not be published.