Mercedes-Benz, mașina oficială a Galei Media Music Awards

,
1.25K 0

Pentru al treilea an la rând, Mercedes-Benz este Mașina Oficială a Galei Media Music Awards, care va avea loc pe joi, 15 septembrie, în Piața Mare din Sibiu. Este cel mai important eveniment anual al industriei muzicale din România.

Cei mai iubiți artiști din România vor urca pe scena de la Sibiu pentru a-și primi premiile, dar și pentru le aduce spectatorilor cele mai tari piese ale anului, care au fost difuzate în media și vizualizate pe internet la foc automat, acesta fiind și criteriul acordării premiilor. Astfel, premiile Media Music reflectă în mod direct popularitatea artiștilor.

Vedetele muzicii autohtone se vor plimba la bordul modelelor NGCC New Generation Compact Cars. De asemenea, o serie de limuzine vor fi puse la dispozitia organizatorilor, pentru ca artiștii și cei are au grijă de gală până la cel mai mic detail să fie transportați în cele mai bune condiții. Holograf, Smiley, Andra, Delia, Carla’s Dreams, Voltaj și mulți alții vor urca pe scena din Piața Mare a Sibiului.

A-Class, B-Class, CLA Coupe și Shooting Brake, GLA, dar și V-Class vor fi acolo. Artiștii vor fi aduși pe covorul verde și la bordul limuzinei Clasa C.

Autoturismele din gama compactă au in comun designul dinamic si inspirațional. Această gamă reprezinta modernitatea Mercedes-Benz, dedicată unui mod de viață tânăr și progresiv.

Comentati?

Your email address will not be published.