Mercedes-Benz L 406: O cameră de închiriat

,
1.29K 0

‘‘Permiteți-mi să mă prezint! Mașina de pompieri este numele meu. Mașina roz din Suedia.’’ O mașină care vorbește? Nu e cazul să ne mirăm, doar am văzut Cars și Transformers.

Ieșind de pe porțile uzinei în 1968, Mercedes-Benz L 406 a fost deschizătorul de drumuri într-u nou segment. Prima generație, L319, era un cărăuș cu stea în frunte.

Mai târziu, mutat în Suedia, la Goteborg, a devenit mașina personală a căpitanului brigadei de pompieri și a rămas la el timp de 20 de ani. Căpitanul l-a vândut, în cele din urmă, unui cuplu din Hvistsen, Norvegia, dornic de călătorii.

Cei doi au adoptat mașina de pompieri și au călătorit, la bordul ei, prin toată lumea. Asta până când au transformat-o într-o unitate de cazare Airbnb. Cazare bed & breakfast. O camera dotată cu un pat, rafturi pline cu volume din clasici și dcorațiuni pentru a-i face pe oaspeți să se simtă ca acasă în van-ul vintage.

Manageri de la Microsoft, Google și Coca Cola, dar și co-fondatorul Vimeo au locuit, timp de câteva zile, la interiorul Mercedes-ului vopist în roz. Van-ul roz se află listat pe Airbnb, dar doritorii sunt nevoiți să aștepte luni de zile pentru a prinde un interval liber pentru un sejur deosebit.

Comentati?

Your email address will not be published.