Mercedes-Benz intră în hora reducerilor de Black Friday

,
2.21K 0

Black Friday vine cu veşti bune şi pentru fanii Mercedes-Benz. Brandul german a decis să intre alături de eMag în hora promoţiilor din vinerea neagră, aruncând în joc reduceri de până la 15.282 euro.

Nu este pentru prima dată când Mercedes decide să ofere un discount consistent de Black Friday. Promoții similare au avut loc şi în ultimii doi ani, atunci când din oferta eMag a făcut parte şi Mercedes-Benz Clasa E.

Anul acesta, eMag va vinde, din nou, de Black Friday modele Mercedes la preţuri speciale. Vedeta promoției este Mercedes Clasa E. Oferta este valabilă doar pentru dieselul de 2,1 litri și 170 CP. Cu un preț de listă de 62.341 euro, Mercedes-Benz E 220 CDI 4Matic ajunge să coste în cadrul campaniei de Black Friday 47.379 euro, preț valabil după aplicarea unei reduceri de 14.962 euro. Printre dotările de serie se numără tracțiunea integrală, farurile cu xenon și transmisia automată 7G-Tronic cu şapte trepte. Preţul urcă la 48.392 euro (reducere 15.282 euro) pentru un exemplar Edition E dotat cu padele Direct Select și faruri full LED.

B-Class facelift este cel mai nou model Mercedes prezent în promoția Emag. Prețul MPV-ului german scade cu 7.888 euro, de la 35.855 euro la 27.967 euro, cotație valabilă pentru varianta diesel 180 CDi de 109 CP, echipată cu transmisie automată 7G-Tronic. Nivelul de echipare ales pentru campania eMag este Family Edition.

black-friday-emag

Nici fanii limuzinelor de clasă medie nu vor fi dezamăgiţi. C-Class vine, de asemenea, cu o reducere importantă de 8.294 euro, fiind disponibil de la 29.408 euro, doar în compania motorului diesel de 1,6 litri şi 136 CP, în versiunea de echipare C 200 BlueTEC entry-level cu transmisie manuală cu şase rapoarte.

Cum pot fi cumpărate, însă, modelele Mercedes aflate la promoţie de Black Friday? Mecanismul de achiziţie este cel clasic aplicat tranzacţiilor online. Mașina este adăugată în coșul de cumpărături și se achită pentru rezervarea acesteia o taxă de 1.000 lei, sumă ce acoperă, practic, doar avansul aferent fiecărui model. Ulterior, tranzacția este finalizată prin intermediul dealerilor partneri la promoția de Black Friday.

ACCESEAZĂ OFERTELE MERCEDES AICI

Comentati?

Your email address will not be published.