Mercedes-Benz GLE este gata de condus! Cele mai recente fotografii și clipuri

Kitzbuhel, Austria
,
2.51K 0

Mercedes-Benz GLE este gata de condus. Doar câțiva jurnaliști privilegiați din lumea întreagă testează deja mașina care a jucat un rol important în blockbuster-ul “Jurassic World”. Săptămâna viitoare, Mercedesblog.ro vă ia la plimbare cu GLE-ul. Dar până atunci, ne frecăm palmele cu nerăbdare.

Am făcut deja rost de fotografiile și clipurile care înfățișează GLE-ul atât pe șoselele impecabile din Austira, cât și pe terenul accidentat din Alpii din zona Kitzbuhel. Dar în curând, veți vedea unele noi, originale, atunci când vom testa chiar noi GLE-ul, la începutul săptămânii viitoare, pe 29-30 iunie, ca să fim mai exacți.

Cel mai recent SUV de la Mercedes-Benz face un pas înainte în gamă pentru a înlocui ML-ul și decodează liniile design-ului viitor în ceea ce privește poziția înaltă de condus. Cât despre cum se conduce, nu vă spunem absolut nimic până săptămâna viitoare, atunci când vom urca la volanul tuturor modelelor, cu sau fără eticheta de “coupe”, cu sau fără reputația de bestie AMG.

Dar înainte să-l testăm, vă lăsăm să vă bucurați de un miliard de fotografii (ei bine, nu sunt chiar un miliard) și de imagini în mișcare cu GLE-ul.

Mercedes Benz GLE 450 AMG 4MATIC Coupé:

Mercedes-Benz GLE 250d 4MATIC:

Mercedes-Benz GLE 400 4MATIC – Off road driving scenes:

 

Iată ce spun oamenii de la Mercedes despre Mercedes-Benz GLE:

Prof. Dr. Thomas Weber, Membru în Consiliul de Administrație de la Daimler, responsabil cu cercetarea și dezvoltarea autoturismelor Mercedes Benz: “GLE Coupé combină caracteristicile tipice unui coupe, așa cum ar fi caracterul sportiv, dinamismul, agilitatea cu prezența sigură, versatilitaea și rezistența unui SUV.”

Ola Källenius, Membru în Consiliul de Administrație de la Daimler, responsabil cu Marketing & Vânzări: “Pentru Mercedes-Benz, GLE Coupé este avangardistul într-o clasă de vehicule versatile. Ne va permite să cucerim noi clienți pentru brand-ul nostru.”

Gorden Wagener, șeful departamentului de design de la Daimler AG: “GLE Coupé urmează cu loialitate limbajul legendar al design-ului coupe-urilor Mercedes-Benz, amplificat prin elementele de stil preluate din sectorul SUV-urilor. Cu proporțiile sale extreme, el întruchipează precizia și reprezintă luxul modern la care adăugăm caracterul sportiv superior.”

Așa că rămâne cum am stabilit: fiți alături de Mercedesblog.ro ca să aveți parte de o experiență virtuală senzațională, la bordul modelelor GLE, săptămâna viitoare!

Comentati?

Your email address will not be published.