Mercedes-Benz C-Class Coupe face striptease – FOTO SPION

,
1.52K 0

Mercedes-Benz C-Class Coupe face striptease, în avanpremiera lansării din această toamnă. Coupe-ul va fi cel de-al treilea dintre cele patru modele inițiale din cadrul noii game C-Class, după limuzina în patru uși și break-ul T-Modell.

Din punct de vedere al design-ului, de la parbriz spre spate, totul este nou. Camuflajul superficial folosit de prototipul testat ascunde modificările de design operate asupra părții din spate, în special asupra stopurilor și ușii portbagajului. Aceste modificări trebuie să reflecte direcția de stil a fratelui mai mare, S-Class Coupe.

Nou de la rădăcină, noul Coupe de la Mercedes va avea la bază aceeași platformă MRA folosită de limuzina C-Class. Modelul sport ar trebui să își urmeze propria traiectorie din punct de vedere al design-ului, renunțînd, în același timp, la soluția fără montant folosită de frații săi mai mari în favoarea unui montant central fix.

Gama de motorizare de la Clasa C va fi preluată, de asemenea, cu o opțiune de motoare turbo pe benzină și pe motorină, în timp ce noul biturbo AMG V8 de 4.0 litri cu peste 500 CP va propulsa versiunile de top Mercedes-AMG. Această opțiune specială ar trebui să-i asigure, cel puțin teoretic, un mic avantaj în fața BMW-ului M4. Singura diferență semnificativă între acesta și motorul V8 de 4 litri de la mașina sport Mercedes-AMG GT este faptul că acesta din urmă prezintă un carter umed, în timp ce la primul, ungerea se face cu carter uscat.

C-Class Coupe este cel de-al patrulea model Mercedes-Benz care va primi și o versiune AMG Sport, după GLE, C-Class și noul GLC.

Cât privește o ediție Black Series, șeful AMG Tobias Moers a confirmat recent că ramura sportivă de la Mercedes a “înghețat” pentru moment emblema edițiilor speciale. “Titulatura de Black Series ne va fi necesară pe viitor, dar pentru moment, versiunile de bază sunt atât de bune. Black Series trebuie să fie o versiune de top, dar încă nu știu cărui model i-o vom atribui și când.”

SURSĂ FOTO: AUTOMEDIA

Comentati?

Your email address will not be published.