Mercedes-AMG transmite condoleanțe familiei artistului Chester Bennington

,
1.18K 0

“Suntem profund îndurerați să auzim de moartea solistului de la Linkin Park, Chester Bennington. Talentul său uriaș a avut un impact imens asupra comunității noaste Mercedes-AMG. Le transmitem condoleanțe familiei, prietenilor și membrilor trupei. Odihnească-se în pace.” Este mesajul transmis de Mercedes-AMG celor îndurerați de moarte artistului.

Linkin Park și Mercedes-AMG aveau un parteneriat prin care promovau sporturile cu motor și muzica. Trupa rock realizase și interpretase coloana sonoră a clipului de promovare pentru C 63. Artiștii rock au fost spectator la cea mai recentă ediție a Cursei de 24 de ore de la Spa, iar un Mercedes-AMG GT3 înscris în competiție fusese personalizat conform preferințelor lor.

https://www.youtube.com/watch?v=EoVlJghtXkk

Chester Bennington, în vârstă de 41 de ani și tatăl a șase copii, a fost găsit mort ieri dimineață în casa sa din Palo Verdes Estates, Los Angeles, de către unul dintre angajații săi, puțin inainte de ora 9.

Artistul de la Linkin Park se lupta cu dependența de droguri, cu alcoolismul și depresia, iar recent, vorbise despre abuzuri suferite […]

Comentati?

Your email address will not be published.