Mercedes-AMG – serviciul de transfer pentru hotelurile Kempinski

Mercedes-AMG
,
1.37K 0

Dacă ați făcut o rezervare la unul dintre hotelurile de lux din lanțul Kempinski, în niciun caz nu veți ajunge la hotel într-un taxi. Mercedes-AMG vă dă planurile peste cap.

Divizia de mașini super puternice de la Mercedes s-a aliat cu lanțul hotelier exclusivist “Kempinski Hoteliers din 1897”. Acum, clienții hotelurilor beneficiază de un serviciu de transfer de super clasă, care îi va duce la hotel, la cină, la teatru sau la întâlnirile de afaceri, în timp ce se relaxează pe bancheta din spate a mașinilor construite la Affalterbach.

Kempinski 2

O serie de supermașini Mercedes-AMG vor prelua clienții și îi vor duce – rapid și în siguranță – la destinație. Supercarul cu 510 CP Mercedes-AMG GT, limuzina de elită S 63 AMG și SUV-ul de forță G 63 AMG sunt doar trei dintre acestea. Așa cum probabil ați ghicit, fiecare vehicul va fi pe măsura personalității hotelului. Cu siguranță, clienții vor ajunge la bordul unui SUV în locațiile aflate acolo unde nicio altă mașină nu ar putea să ajungă.

Kempinski

Clienții vor beneficia și de teste la bordul mașinilor AMG, dar și de tratament preferential.

Pentru moment, niciunul dintre partenerii implicați în această alianță de lux nu menționează dacă testele și serviciul de transfer vor fi incluse în prețul camerei rezervate sau dacă va trebui achiziționat separat.

Kempinski Hotels operează, la ora actuală, 75 de hoeluri de cinci stele din nu mai puțin de 30 de țări. Hotelul Berschtesgaden Kempinski este una dintre 10 locații din Germania aflate pe listă. Vedeți cum puteți ajunge acolo. Nu, renunțați la acea hartă, nu are niciun rost. Un G 63 AMG vă va prelua de la aeroport!

Comentati?

Your email address will not be published.