Mercedes-AMG S 65 Coupé intră în jocul Nitro Nation

,
1.37K 0

Pentru toți aceia care sunt pasionați de jocuri cu mașini, iată un new-entry. Spectaculosul Mercedes-AMG S 65 Coupé tocmai și-a făcut apariția în jocul online Nitro Nation.

Bestia S 65 Coupé a apărut în joc pentru a asigura o plăcere maximă la condus, în curse împotriva rivalilor din întreaga lume, aliniați la start pentru o cursă pe cinste. Propulat de un motor V12 de 6,0 litri, Coupe-ul beneficiază de 621 CP, o putere care îl transformă practic într-una dintre cele mai tari și mai interesante mașini: poate ajunge de la 0 la 100 km/h în doar 4 secunde. Și înainte de a plăti peste 200.000 de euro pe mașină, o puteți testa online.

Apogeu al performanței, al plăcerii la volan și al siguranței, Mercedes-AMG S 65 Coupe vine cu o transmisie automată cu șapte trepte, AMG SPEEDSHIFT PLUS.

Nitro Nation (1)

Nitro Nation este jocul dezvoltat de compania Creative Mobile și lansat pe piață în 2013. La doi ani de când a ajuns online, Nitro Nation a fost desemnat ‘Cel mai bun joc pentru telefoane mobile’ la conferința DevGamm, care a avut loc la Hamburg, în Germania.

Nitro Nation este disponibil pentru orice smartphone cu sistem de operare Android, iOS și Windows.

Comentati?

Your email address will not be published.