Mercedes-AMG GT S cu jante roșii Forgiato

,
1.79K 0

Mercedes-AMG GT S este încă o mașină nouă, a fost arătată lumii întregi abia în urmă cu nouă luni. Așa că tunerii încă testează. Și se pare că nimic nu le va sta în cale. Cea mai recentă companie care a exploatat look-ul GT S-ului de la Mercedes este Forgiato Wheels.

Unele încercări au rezultate bune, altele sunt de-a dreptul ratate. În ce categorie ar trebui să include acum acest GT S? Sau poate stă deja pe linia îngustă care delimitează ridicolul de fabulos. Este cam riscant să rămână acolo…

Forgiato Wheels2

Compania cu sediul în Los Angeles, California, a vrut să facă valuri, așa că a decis să monteze jante de un roșu aprins la supercarul de lux. Așadar, au luat un AMG GT S argintiu (dar dacă era roșu complet?) și au făcut exact ce vedeți în fotografii. I-au montat jante Forgiato Kato-1-ELC, cu un design complex și o culoare care pot provoca dureri de cap dacă o privești îndelung.

Poate arată ca și cum au exagerat un pic, dar acest contrast va face cu siguranță acest copil genial AMG să atragă atenția în trafic.

Acum mașina cu celebrul motor biturbo V8 de 4.0 litri cu toți cei 510 cai putere ai săi va alerga cu ajutorul unor jante roșii ca o acadea. Imaginați-vă cum va arăta în cele 3,8 secunde de care are nevoie pentru a parcurge distanța de la 0-100 km/h.

Dacă preferați discreția, încercați varianta celor de la Vossen!

 

Comentati?

Your email address will not be published.