Mercedes-AMG GT Roadster își face apariția în premieră

,
1.43K 0

MERCEDES-AMG GT ROADSTER FĂRĂ ACOPERIȘ VA FI LANSAT ÎN PRIMA JUMĂTATE A LUI 2017. Grație celor de la Autoweek, avem dovada ca AMG GT Roadster este deja pe drum.

Un supercar ca Mercedes-AMG GT, un coupe pe care Mercedes îl consideră rival pentru Jaguar F-Type SVR și Porsche 911 are nevoie de un model decapotabil.

La ora actuală, portofoliul deja aglomerat al Mercedes-ului AMG GT include versiunile standard, S și R, dar gama este programată să se extindă cu roadster-ul susmenționat. Un model care ar aduce un tribut istoriei ilustre pe care Mercedes a scris-o în acest segment.

Din calendarul recent dezvăluit, care include modelele noi ce vor fi lansate în 2016/2017, rezultă că o versiune Mercedes roadster pornind de la AMG GT va ajunge pe piață în prima parte a anului 2017. Remarcabilă este însă, denumirea pe care Mercedes a pregătit-o pentru acest model: AMG GT Roadster C. De la ce vine C este încă neclar.

Sub capotă, ne așteptăm în mod firesc să se regăsească motorul V8 biturbo de 4,0 litri de la coupe-ul AMG GT, în aceleași versiuni, cu 475, respectiv 510 CP. Este posibil ca Mercedes să ofere Roadster-ul și cu versiune mai blândă a motorului V8.

Foto: AUTOWEEK.nl

Comentati?

Your email address will not be published.