Mercedes-AMG GT C Coupe cu 557 CP este aici – PRIMELE FOTOGRAFII

,
1.45K 0

Mercedes-AMG GT C Coupe cu 557 CP a fost surprins complet necamuflat. Versiunea cu acoperiș fix a modelului Mercedes-AMG GT C Roadster va fi lansată în 2017, pentru a umple spațiul dintre GT S și GT R.

Mașina fotografiată de colegii noștri de la DriveMag.com este o versiune în ediție limitată. Denumită “Edition 50”, aceasta marchează aniversarea AMG de 50 de ani, venind cu vopsea neagră mată pentru caroserie și jante multi-spițe de 20 de inchi, din magneziu.

Din punct de vedere tehnic, GT C va fi identic cu modelul Roadster C, lansat în această toamnă la Paris. Cu 410 kW (557 CP), puterea maximă a motorului V8 twin-turbo se situează cu 35 kW (47 CP) peste AMG GT S și cu 20 kW (28 CP) sub Mercedes-AMG GT R. Cuplul maxim de 680 Nm este disponibil între 1900 și 5750 rpm.

Transmisia cu dublu ambreiaj și șapte trepte AMG SPEEDSHIFT DCT primește rapoarte mai lungi, cu excepția treaptei a șaptea. Acest lucru echivalează u o accelerație superioară, dar cu o rulare mai eficientă.

În versiunea Roadster, un sprint de la 0 la 100 km/h este realizat în 3,7 secunde, iar această accelerație fulminantă se încheie abia la 316 km/h. În versiune Coupe, ne așteptăm la cifre superioare la toate capitolele, datorită greutății reduse.

În plus față de suplimentul de putere, modelul GT C folosește anumite rafinamente tehnice de la AMG GT R. Șasiul primește sistemul adaptiv de amortizare AMG RIDE CONTROL și direcția cu punte spate direcțională. AMG GT C este, de asemenea, echipat standard cu un diferențial electronic pe puntea din spate.

drivemag-3

 

Foto: DriveMag.com.

Comentati?

Your email address will not be published.