Mercedes-AMG GT 4 Concept e aici: PRIMUL TEASER

,
1.37K 0

Mercedes-AMG GT 4 Concept, mult-discutatul AMG GT cu patru uși, este aici. Un MERCEDES-AMG GT CU PATRU UȘI? Da, supercar-ul de familie vine săptămâna viitoare la salonul auto de la Geneva, sub forma unui concept. Și avem prima fotografie.

Mașina se va numi ‘AMG GT 4’ și nu este nicio coincidență. O alternativă practică la modelul AMG GT, noul Mercedes-AMG GT4 va fi o combinație între stilul agresiv al coupe-ului și formatul cu patru uși al unui CLS mai mare și mai puțin sportiv. Nasul lung al mașinii sport cu două uși e greu de combinat cu portierele spate, așa că vehiculul are șanse mari să vină cu o nouă linie laterală.

Nu vom avea surprize sub capotă, pentru că acolo se va regăsi motorul AMG V8 biturbo de 4.0 litri, în versiunea cu peste 600 CP, posibil cu puterea de 612 CP a celui mai recent model, Mercedes-AMG E 63 S.

Mașina care își va face apariția la Geneva este încă un concept care reprezintă o avanpremieră la modelul de serie GT4. Versiunea de serie ar trebui să ajungă în showroom-uri în 2018.

Limuzina cu pest 600 CP ar fi al treilea produs dezvoltat în totalitate de divizia sportivă de la Mercedes și de sub-brand-ul Mercedes-AMG, alăturându-li-se astfel modelelor AMG GT Coupe și Roadster în cadrul actualei game.

Mercedes-AMG GT 4

Comentati?

Your email address will not be published.