Mercedes-AMG GLS 63 se pregătește să conducă lumea – primele fotografii

,
2.21K 0

Mercedes-AMG GLS 63 se pregătește pentru primul facelift, care îi aduce un nume nou și lux suficient pentru a rivaliza cu viitorul Bentley Bentayga.

Fotografii noștri spion au surprins, pentru prima oară, un prototip Mercedes-Benz GLS 2016, cunoscut anterior sub denumirea de GL, în nici mai mult nici mai puțin decât versiunea AMG.

Camuflajul superficial dezvăluie faptul că modificările cosmetice vor fi concentrate în partea frontală, cu faruri noi, un ansamblu nou al grilei și o bară la fel de nouă. În partea posterioară, tot ce putem vedea este o nouă pereche de stopuri cu tehnologie LED.

Dar de ce să schimbi formula câștigătoare? Până la urmă, GL-ul oricum arăta spectaculos, mai ales îmbrăcat în costumul AMG. GLS va avea de înfruntat rivali feroce cum este noul Bentayga, primul SUV construit vreodată de Bentley. Rezultatul este un interior modificat radical, aducînd un real progres în ceea ce privește aspectul și finisajul, plus un sistem multimedia nou-nouț, preluat direct de la fratele mai mic recent revizuit, GLE, un ecran de 8 inchi și control rotativ.

mercedes-amg-gls-63-3

De asemena preluate de la GLE sunt trenul de rulare adaptiv și programele off-road cu patru setări diferite. Evident, acest lucru nu înseamnă că viitorii posesori de Mercedes-AMG GLS 63 se vor aventura prea mult în afara asfaltului.

Caracterul sportiv este particularitatea principală înscrisă cu litere mari pe cartea de vizită a GLS-ului. Și nu dezamăgește în această direcție cu cei 557 cai putere zdraveni ai săi. După cum ați ghicit probabil, gama de motorizare va rămâne aceeași cu foarte familiarul V8 biturbo de 5,5 litri încă în funcțiune sub capota amenințătoare a renovatului Mercedes-AMG GLS 63.

Debutul comercial este stabilit pentru finele anului acesta, iar premiera publică este programată să aibă loc în mai puțin de o lună la salonul auto de la Frankfurt.

Fotografii: AUTOMEDIA

Comentati?

Your email address will not be published.