Mercedes-AMG GLC63 S 4MATIC+ Coupe este cel mai rapid SUV

,
4.67K 0

Mercedes-AMG plănuiește să stabilească un nou record de viteză pe circuitul de la Nurburgring. Dar face repetiții cu Mercedes-AMG GLC63 S 4MATIC+ Coupe pe circuitul Sachsenring, transformându-și bolidul cu garda mare la sol în cel mai rapid SUV.

Cu un design agresiv care nu permite ignoranța și cu un temperament care îi face pe cei din jur să ridice din sprâncene, Mercedes-AMG GLC63 S 4MATIC+ Coupe a ajuns pe circuit. Într-un clip postat pe YouTube de către AutoBild, SUV-ul Coupe a parcurs cei 3,8 kilometri ai circuitului în doar 1:37:89. Sunt cifre care îl surclasează un alt SUV orientat către performanță, Porsche Cayenne Turbo S (1:38:32) cu aproape o secundă și îl aduc foarte aproape de limuzina de clasă medie C63 Coupe, aceasta din urmă oprind cronometrul la 1:37:35.

VIDEO

Propulsat de deja celebrul propulsor al companiei, V8 biturbo de 4.0 litri, Mercedes-AMG GLC63 S 4MATIC+ Coupe aleargă de la 0 la 100 km/h în doar 3,8 secunde și atinge o viteză maximă limitată electronic la 250 km/h sau 280 km/h cu pachetul opțional AMG Driver’s Package. Unitatea V8 dezvoltă 510 de cai putere și un cuplu de 700 Nm, expediați către toate cele patru roți prin intermediul unei transmisii automate sport AMG SPEEDSHIFT MCT cu nouă rapoarte.

AMG GLC63 S 4MATIC+, cu imaginea sa robustă, îi oferă celui care urcă la volan o cabină ultra sportivă, îmbrăcată în piele nappa și cu accente roșii, dar și o mecanică și o electronică superioare unui GLC obișnuit. Pilotul a trebuit doar să activeze modul “Race” pentru a transforma SUV-ul Coupe într-un devorator de asfalt.

Comentati?

Your email address will not be published.