Mercedes-AMG GLC 63 dezvăluit în cele mai clare fotografii spion de până acum

,
1.34K 0

Mercedes-AMG GLC 63 se pregătește să devină cel mai sportiv GLC construit vreodată. Noi fotografii spion arată noul model aflat în teste înaintea lansării.

Ne-am familiarizat deja cu modelul AMG relativ blând, GLC 43 4Matic cu 367 CP și 520 Nm, asigurați de motorul V6 biturbo de 3.0 litri de sub capotă. Anul viitor, apare în showroom-uri și Mercedes-AMG GLC 63.

AMG GLC 63 se va poziționa, evident, deasupra modelului GLC 43 în ordine ierarhică. Motorul V6 de la AMG 43 este înlocuit de V8-ul biturbo de 4.0 litri, preluat direct de la fratele mai mic C 63 AMG. SUV-ul însă, va primi doar 476 CP în cazul modelului de bază (dacă îl putem numi așa, având în vedere arsenalul de la bord) și nu puterea de top de 510 CP. Acest lucru se întâmplă pentru că Mercedes crede că 476 CP este o putere mai mult decât suficientă pentru a învinge Porsche Macan cu 400 CP, în timp ce nici BMW și nici Audi nu oferă nimic apropiat ca putere.

glc-63-amg

În ceea ce privește design-ul, Mercedes-AMG GLC 63 va veni cu deja familiarele prize mari de aer, cu șorțuri, jante negre din aliaj și grila de tip plasă de la C 63. Interiorul este preluat, în mare parte neschimbat, de la GLC, ceea ce înseamnă suprafețe lucioase atrăgătoare, o consolă centrală cursivă și un ecran multimedia tip tabletă de 7 sau de 8.4 inchi.

GLC 63 nu are rivali veritabili. BMW X3 M nu a mai apărut, iar un model poziționat deasupra lui Audi SQ5 încă lipsește. Jaguar F-Pace nu este (încă) disponibil ca SVR.

Dezvăluirea noului Mercedes-Benz GLC 63 AMG este programată să aibă loc la începutul anului viitor, cel mai probabil la salonul auto de la Detroit.

glc-63-amg-2

Fotografii: Autoweek.nl

Comentati?

Your email address will not be published.