Noul Mercedes-AMG E 63 se dezlănțuie pe Nurburgring

,
1.26K 0

Noul Mercedes-AMG E 63 este testat la limită pe Nurburgring. Cu până la 612 CP la dispoziție, vârful de gamă E-Class a fost din nou surprins într-un film spion.

Ceea ce lasă să se vadă în premieră acest strat mai subțire de camuflaj sunt elementele care decorează partea din față, o grilă amplă, de mari dimensiuni, dar și prize de aer mai coborâte. Altfel, nu multe sunt diferențele care îl deosebesc pe noul Mercedes-AMG E 63 de ruda sa convențională, prezentată în ianuarie, la salonul auto de la Detroit.

Vârful de gamă E-Class ar trebui să ofere până la 612 PS (604 bhp) în versiune S și 571 PS (563 bhp) la modelul de bază, grație noului V8 motor twin-turbo de 4,0 litri. Noua super limuzină de la Mercedes va fi primul model care va moșteni unitatea V8 de ultimă oră cu specificația de top, depășind astfel, modelele C 63 și AMG GT S.

Până când își va face apariția Mercedes-AMG GT Black Series, viitorul Mercedes-AMG E 63 va deține titlul de cel mai puternic din portofliul AMG, detronînd modelele C 63 și AMG GT S.

Aparent mai ușor și mai rapid ca predecesorul său, noul E 63 va marca și debutul cutiei cu nouă trepte, de înaltă tehnologie, în gama AMG. Evident, inginerii sucursalei sportive vor reconfigura setările transmisiei pentru ca aceasta să se potrivească filosifiei AMG.

Debutul oficial este programat pentru această toamnă sau pentru începutul anului 2017.

 

Video: Gumbal

Comentati?

Your email address will not be published.