Mercedes-AMG C63 S Coupe poate fi “ceva rapid”

,
1.52K 0

Am stabilit. “Ceva rapid” va purta numele Mercedes-AMG C63 S Coupe. Clipul cu mașina invizibilă și fotografiile cu vehiculul camuflat sunt suficiente ca să ofere indicii relevante.

A fost sunetul familiar al motorului V8 biturbo de 4.0 litri cel care a oferit primul indiciu, urlînd pe circuitul de la Hockenheim. Dar pentru că sună un pic mai nervos decât în coloana sonoră cu care ne-am obișnuit, sunt șanse mari ca mașina care aleargă pe circuit să fie versiunea S.

AMG ceva rapid

Deși ne așteptam cu toții să vedem versiunea stradală a mașinii de curse Mercedes-AMG GT3, fotografiile cu mașina gătită în alb și negru, care ne-au stârnit curiozitatea, arată alte linii de design decât cele musculoase ale supercarului, iar capote pare prea scurtă pentru a aparține unui GT. Iar când vine vorba de aspectul blocului de lumini, putem scoate din calcul modelul E63, dar și pentru faptul că modelul standard nu va fi lansat mai devreme de 2016.

Etrierele cu șase pistoane și jantele de 19 inchi sunt îmbrăcate în anvelope de 255/35 și și-au găsit loc sub arcade proeminente.

Versiunea coupe urmează să primească suspensii speciale, un sistem de direcție hidraulic cu reglaj electronic, un diferențial autoblocant mecanic ca dotare standard, în timp ce modelul S va primi unul electronic.

Celebrul V8 dezvoltă 510 CP, care vor ajuta noul supercar să intre sub 4 secunde la parcurgerea intervalului 0-100 km/h.

Mașina va fi dezvăluită în septembrie, la Salonul Auto de la Frankfurt. Dar pentru că deja avem un clip care îi anunță apariția și câteva fotografii destul de relevante, debutul online al bolidului AMG va avea loc probabil mult mai devreme.

Comentati?

Your email address will not be published.