Mercedes-AMG C 63 Coupe prinde viață în primul trailer video

,
1.29K 0

Mercedes-AMG C 63 Coupe și-a arătat fața pentru prima oară nu mai devreme de ieri. Acum este momentul să vedem în acțiune și modelul care reprezintă apogeul noului model AMG derivat din gama C-Class, grație primului trailer oficial.

În sfârșit, s-a renunțat complet la camuflaj, deși cei Mercedes-AMG sunt încă timizi când vine vorba să arate noul C 63 Coupe în toată splendoarea, în ciuda fotografiilor care dau ture pe internet, începînd de ieri. Această decizie nu poate ascunde faptul că mașina va fi într-adevăr unul dintre cele mai frumoase modele coupe din istoria Mercedes, imitînd cu succes extravagantul S 63 AMG Coupe în ceea ce privește farmecul. Clipul confirmă și faptul că cele două fotografii erau, de fapt, reale, pentru că cele două mașini sunt identice.

Încă un secret deja dezvăluit este cel referitor la specificațiile exacte ale motorului M178 V8 biturbo de 4,0 litri care va propulsa noul Mercedes-AMG C 63 Coupe, și care va fi disponibil în două versiuni de putere, 476 CP în versiunea standard și 510 CP pentru top-modelul C 63 Coupe S. Unitatea este bazată în mare parte pe același motor care aduce la viață supercarul AMG GT.

Clipul arată superficial diverse unghiuri ale noului Mercedes-AMG C63 S Coupe, care urlă și dansează pe circuit. Bucurați-vă de acest video!

Comentati?

Your email address will not be published.