Mercedes-AMG C 63 Cabriolet 2017 se îndreaptă spre New York

,
1.5K 0

Prima decapotabilă din istorie care poartă denumirea de C-Class este pregătită să-și primească vârful de gamă Mercedes-AMG C 63 Cabriolet. Modelul ultraperformant își va face debutul la salonul auto de la New York, deschis publicului între 25 martie și 3 aprilie.

Mercedes-AMG C 63 Cabrio va fi cel de-al patrulea membru dintre cele patru modele programate inițial pentru gama C-Class AMG, urmînd versiunile Coupe, limuzină cu patru uși și break cu cinci uși.

Ca și celelalte modele din cadrul gamei, Mercedes-AMG C 63 Cabrio are la bază versatila platformă MRA. Mașina păstrează proporțiile generale ale Coupe-ului din care este derivat, pariind pe același design aerodinamic și pe o calitate excelentă a interiorului.

Vârful de gamă Mercedes-AMG, arătat aici în premieră, va fi propulsat de același motor pe benzină V8  biturbo de 4,0 litri ca și Coupe-ul. Cunoscută intern sub numele de cod M178 (M177 la Mercedes-AMG GT), unitatea V8 dezvoltată deAMG prezintă injecție directă și două turbocompresoare poziționate în mod revoluționar în baia cilindrilor și nu în afara acesteia. Motorul vine în două versiuni. În variantă standard, C 63 Cabrio va dezvolta 476 CP și 650 Nm, în timp ce, în cazul vârfului de gamă, modelul S, acesta va veni cu o putere zdravănă de 510 CP și 700 Nm. Puterea va fi expediată exclusiv către roțile din spate prin intermediul transmisiei cu 7 trepte de la AMG.

Singura diferență majoră între motorul V8 de la mașina sport Mercedes-AMG GT este soluția ungerii cu carter uscat, în timp ce primul păstrează soluția clasică a băii umede.

Multașteptatului C-Class Cabriolet 2017 i se vor alătura GLC Coupe, E43 AMG 4Matic și versiunile actualizate CLA și CLA Shooting Brake. Doamne, dar ce mai iubește Mercedes New York-ul!

Comentati?

Your email address will not be published.