Mercedes A-Class 2018 spionat în mișcare – video

,
1.51K 0

Noua generație Mercedes A-Class 2018 a fost filmată în mișcare. Debutul oficial este așteptat în 2018. O nouă filmare spion de la Walko.

În timp ce detaliile deosebite ale design-ului rămân încă ascunse, practic, forma noului model este clar mai sportivă – cu un parbriz mai abrupt și un acoperiș mai plat. Porporțiile de bază rămân însă, în mare parte, similare.

Sub rochia de bal, regăsim platforma actualizată MFA, cunoscută sub denumirea de MFA2. Greutatea urmează să scadă (cel puțin 50 kg), în timp ce ampatamentul ar trebui să crească cu încă 2 centimetri, ceea ce va produce mai mult spațiu pentru pasagerii din spate. La interior, mai mult spațiu, un portbagaj mai mare și mai multe dotări de confort. Șoferul primește un habitaclu de calitate superioară, un head-up display și un ecran tactil.

La capitolul motorizare, Mercedes va oferi noua generație de motoare turbo pe benzină și pe motorină, cu o arie de putere care va varia între 150 și 194 CP. Motoarele diesel mai mici vor fi în continuare furnizate de Renault.

În plus față de versiunea AMG 45 (400 PS), Mercedes ar putea face loc încă unui nou model AMG în cadrul gamei. Puterea maximă: aproximativ 280 CP. Când vine vorba de tehnologia hibrid, A-Class se va alătura cursei pentru zero emisii. Autonomia electrică ar trebui să fie în jurul valorii de 100 de kilometri.

În mod interesant, cei de la Mercedes-Benz se gândesc și la extinderea actualei gamei, pregătind o limuzină cu patru uși (rival direct pentru limuzina BMW Seria 1) și un SUV mai mare, cu ;apte locuri, care se va numi provizoriu GLB.

Comentati?

Your email address will not be published.