Mecanicul care miaună – O pisică a fost salvată din motorul unui Mercedes

,
1.44K 0

Probabil că acestei femei i-a stat inima în timp ce se întorcea acasă, în Deerfield Beach, Florida, într-o după amiază. Tânăra funcționară angajată la o bancă locală a auzit cum motorul Mercedes-ului ei nou-nouț începe să toarcă într-un mod tare ciudat.

La început, șoferița s-a gândit că poate doar i s-a părut, așa că a condus mai departe. Dar un mieunat disperat i-a atras atenția. Din acel moment, a tras pe dreapta și nu a mai mișcat mașina nici măcar un centimetru. A sunat la numărul de urgență, Mecanicul care miaunaiar un echipaj de descarcerare delegate de departamentul de pompieri, a sosit de urgență la locul cu pricina. Pompierii specializat în operațiuni de intervenție de mare risc au fost șocați când au auzit că mașina… miaună.

Experții în salvare au petrecut minute în șir dezasamblînd piese auto, urmărind pisica. În cele din urmă, au găsit ‘mecanicul’ mieunător în compartimentul motorului.

Încă nu s-a aflat nimic despre soarta pisicii pasionate de mașini, dar, din moment ce a devenit expertă în motoare, poate i-ar prinde bine să locuiască în compania unui mecanic.

Nu este prima data când brigada de pompieri locală are de salvat pisici care și-au făcut culcuș în motoare de Mercedes-uri. În 2014, pompierii au salvat o pisică tricoloră, așa cum anunță site-ul LoveMeow.

Comentati?

Your email address will not be published.